DesignCode Platform

Kereső optimalizálás és Google Adwords kampányok

Google Ads kampánykezelés

Bármire keresünk (leginkább a Google keresőbe kattintva először), a találati listában mindig megjelennek a hirdetések is. A Google Adwords egy sikeres hirdetési platform, mert számos előnyös szolgáltatást nyújt a hirdetők számára.

Elérhetőség – Az interneten keresztül a hirdetésekkel elérhetjük a potenciális vásárlókat világszerte, nincs földrajzi korlátozás.

Célzott reklám – Az internetes hirdetések lehetővé teszik a hirdetők számára, hogy pontosan meghatározzák, kiknek jelenjenek meg a hirdetéseik.

MérhetőségAz internetes hirdetések eredményessége könnyen mérhető, így a hirdetők pontosan láthatják, hogy mennyire hatékonyak a kampányaik.

KöltséghatékonyságAz online hirdetések sok esetben költséghatékonyabbak, mint a hagyományos médiumokban való hirdetések.

InteraktivitásAz internetes hirdetések lehetőséget adnak az interaktivitásra, azaz a potenciális vásárlók közvetlenül reagálhatnak a hirdetésekben megjelenő szolgáltaásokra, termékekre.


Google fiók indítása – a hirdetések létrehozásához elengedhetetlen

Regisztrálj a Google Ads szolgáltatására, és érj el új ügyfeleket – az üzleti célokhoz és a költségkerethez igazított online hirdetésekkel. A Google Ads-fiók létrehozásához szükség lesz a vállalkozásod e-mail címére és webhelyére.

Ha nincs weboldalad, akkor is hirdethetsz a Google-on az intelligens kampányok segítségével, amely a Google Ads alapértelmezett megoldása az új hirdetők számára. Emellett mindössze 15 perc alatt elkészítheted az első hirdetésedet.

Útmutató a Google hirdetés típusának kiválasztásához

Mielőtt kiválasztod a hirdetést, fontold meg, hogy milyen vevőközönséget szeretnél elérni, valamint mi a konkrét célod a hirdetéssel. Gondold át, hogy milyen demográfiai csoportnak szól a terméked vagy szolgáltatásod!

Ha például fiatalabb vásárlókat céloznál meg, akkor olyan csatornákat és nyelvezetet kell használnod, amelyek vonzzák és megszólítják ezt a korosztályt. Emellett fontos, hogy tisztában legyél a hirdetésed konkrét céljával is.

Kampány Guru – Google Adwords
DesignCode

Prémium WordPress weboldalak tervezése és fejlesztése.

Kampány Guru – Google Adwords
Google Adwords

A sikeres hirdetési platform – számos jó megoldást kínál a hirdetők számára.

Kampány Guru – Google Adwords
Google Szótár

A Google kampányokkal kapcsolatos összes szakkifejezés összegyűjtve ABC rendben.